Ar esate pilnametis?

Svetainėje pateikiama erotinio pobūdžio informacija. Tai skirta tik 18 metų ir vyresniems lankytojams.

Vibratoriai: kaip naudoti

visibility1529 Views comment0 comments person Posted By: Adomas ir Ieva list In: Sekso žaisliukai

 Vibratorius - tai populiariausia sekso stimuliacinė priemonė tiek pačiai masturbuojantis, tiek žaidžiant kartu su partneriu. Nėra nieko stebėtino, bet šios priemonės suteikia fantastiškų pojūčių kurie nebūtų sukelti jokiu kitu būdu. Todėl moterims kurios niekada nebandžiusios šių sekso žaislų rekomenduojame išbandyti pačioms arba kartu su partneriu. Turbūt pati geriausia mintis būtų išbandyti vibratorių pirma pačiai, o tik po to kartu su partneriu. Žaidžiant su vibratoriumi Jūs galėsite eksperimentuoti ir pasirinkti maloniausią vibracijos greitį ir stimuliavimo būdą. Tuo pačiu Jūs galėsite tyrinėti savo kūno pojūčius, rasti geriausią atsipalaidavimo būdą, išmokti pajausti geriau orgazmą ir savo atradimus panaudoti sekso žaidimuose kartu su partneriu. Kaip moteriai naudoti vibratorių ?

Kaip naudoti vibratorių išorinei stimuliacijai ?

Visi vibratoriai gali būti naudojami stimuliuoti išorines erogenines zonas. Kai kurie iš jų yra skirti tik išorinei stimuliacijai ir yra ypatingai efektyvūs.

Klitoriniai Vibratoriai. Tokie vibratoriai stimuliuos klitorių efektyviausiai. Šių vibratorių įvairovė yra labai didelė. Tai prisegami dirželiais įvairių formų (drugelio, delfino ar kitokių formų) klitoriniai vibratoriai. Naudojantis šiais vibratoriais Jūsų rankos laisvos, todėl galite stimuliuoti savo erogenines zonas papildomai, panaudojant kito tipo vibratorių, vakuumine pompa ar kitokį stimuliatorių. Būkite tikra kad klitoriaus vibratorius suteiks nepakartojamą malonumą.

Kiaušinėlio formos vibratoriai. Tai maži vieno ar dviejų dalių vibratoriai primenantys kiaušinį. Jais galite stimuliuoti klitorių, spenelius ar bet kokią kitą erogeninę zoną. Tokio tipo vibratoriai gali būti naudojami ir vidinei stimuliacijai. Tiesiog įdėkite šį vibratorių į vaginą kaip tamponą ir mėgaukitės fantastiškais pojūčiais. Kai kurie iš šių vibratorių gali būti valdomi belaidžiu valdymo pultu, suteikdami žaidimui laisvės ar jei jį valdo partneris - netikėtumo.

Vibruojantys spenelių spaustukai. Tai laidu sujungti spaustukai su valdymo pulteliu. Juos labai lengvai prisegate prie spenelių ir mėgaujatės jų suteikiama stimuliacija.

Kaip naudojami vibratoriai vidinei stimuliacijai ?

Begalinis vibratorių pasirinkimas leis Jums išsirinkti tokį, kuris suteiks didžiausią malonumą.
Tradiciniai vibratoriai. Šie sekso žaislai skirti ir vidinei ir išorinei stimuliacijai. Jei mėgstate ypatingus pojūčius savyje, turėtumėte išbandyti šiuos vibratorius. Puikiai yra žinoma kad klitoriaus stimuliacija yra būtina moterims kad būtų pasiektas orgazmas. Todėl mes rekomenduojame naudoti du vibratorius - stimuliuoti klitorių ir vidinei vaginos stimuliacijai. Pavyzdžiui galite naudoti tradicinį ir drugelio tipo vibratorius vienu metu. Jūsų sekso žaidimas bus žymiai malonesnis jei naudosite lubrikantą. Atminkite kad su sekso žaislais turėtumėte naudoti tik vandens pagrindu pagamintus lubrikantus.

G taško vibratoriai. Šio tipo vibratoriais leis Jums aptikti ir stimuliuoti paslaptingąjį G-tašką. G-taško vibratoriai turi išlenktą galą kurio pagalba Jūs rasite paslėptą jautriausią tašką. Ne visos moterys mėgsta G-taško stimuliaciją. Dažniausiai nemalonų jausmą sukelia pilna šlapimo puslė, todėl rekomenduojama išsituštinti prieš tokio vibratoriaus naudojimą. Taip pat G-tašką galima pamasažuoti ir pirštu prieš pradedant stimuliuoti vibratoriumi.

Dvigubi vibratoriai. Tai vibratorius kuris sukuria vibraciją klitoriui, bei savo sukamaisiais judesiais stimuliuoja vaginą. Šie vibratoriai gali būti valdomi atskirai. Kai kurie iš jų turi viduje specialius besiridenančius rutuliukus, kurie besisukant vibratoriaus kotui juda ir sukelia papildoma stimuliaciją. Tai puikūs vibratoriai norint pajusti įvairius pojūčius vienu metu.

Straipsnis pagal: www.adultclub.lt

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December