Ar esate pilnametis?

Svetainėje pateikiama erotinio pobūdžio informacija. Tai skirta tik 18 metų ir vyresniems lankytojams.

Seksas tryse: už ar prieš ?

visibility1477 Views comment0 comments person Posted By: Adomas ir Ieva list In: Tarpusavio sąntykiai

Tai, kas vyksta už uždarų miegamojo durų, yra asmeniškas žmonių reikalas. Miegamajame įgyvendinamos pačios slapčiausios fantazijos, atsiduodama pojūčiams ir aistroms. Tačiau, ar visiems slaptiems troškimams lemta išsipildyti? Kaip reaguotumėte, jeigu vieną dieną jūsų vyras užsimintų apie papildomo žmogaus dalyvavimą meilės guolyje? Mūsų visuomenėje norma yra vis sunkiau apibrėžiama, o ar yra priimtinas trečio asmens buvimas jūsų miegamajame, galite spręsti tik jūs pati.

Sutikti ar nesutikti?

„Jis tikriausiai iškrypėlis!“ arba „Jis manęs nemyli, o tik naudojasi manimi“, - štai tokios dvi pagrindinės mintys staiga šauna į galvą merginai, kurios vaikinas užsimena apie norą pasimylėti trise. Neskubėkite sprukti nuo tokio vyro, o išsiaiškinkite detales:

Jeigu seksas trise jam tarsi aksesuaras, vienas iš elementų, kuris turėtų paįvairinti seksualinį gyvenimą, tai dar nėra patologija (žinoma, abu partneriai turėtų to trokšti ir nesijausti spaudžiami ar verčiami). Toks vyro pasiūlymas turėtų nuskambėti tarsi tarp kitko, visiškai nereikalaujant.

Tačiau, jeigu ši idėja jį tari užvaldo ir jis pradeda teigti, kad be „to“ seksualinis gyvenimas jam neįmanomas, tai vertėtų susimąstyti, ar jums tikrai reikalingas toks partneris. Vyras neturėtų labai įkyriai tokio mylėjimosi būdo siūlyti moteriai.

Ar yra priimtinas trečio asmens buvimas jūsų lovoje, galite spręsti tik jūs, nieko neverčiama ir savo noru. Priimdama sprendimą atsižvelkite į savo vertybes, norus ir pasaulėžiūrą.

Jeigu vyro pasiūlymas pasimylėti trise teoriškai jums nesukelia priešiškų jausmų, tačiau praktiškai niekaip nesugebate susidoroti su pavydo jausmu, tai prieš užsiimant tokiais žaidimais reiktų pasiruošti psichologiškai. Dažniausiai moterį jaudina šie dalykai: ji neužtikrinta savo išoriniu patrauklumu ir nuolat bijo būti lyginama su akte dalyvaujančia kita moterimi arba ji yra neužtikrinta savo partnerio jausmų stiprumu. Jeigu jūs kamuojama tokių jausmų sutiksite priimti vyro pasiūlymą, tai jūsų santykiams tikrai neišeis į naudą.

Jeigu vyras tiesiog įkyriai reikalauja išbandyti seksą trise, o jūs esate kategoriškai prieš, tai rekomenduojama nenusileisti ir nesutikti su vyro pasiūlymu tik dėl to, kad jis to nori. Jei jus ta idėja nežavi, tai bet koks mylintis vyras to tikrai nevers jūsų daryti. Jeigu vyras pasitelkia dar netgi šantažą, kad sutiktumėte su jo pasiūlymu, tai signalizuoja apie didžiules problemas ne tik miegamajame... Gali būti, kad jūsų santykius ištiko krizė arba jūs netinkate vienas kitam.

Taisyklės, kurių nevalia laužyti

  • Jeigu jūs, viską apgalvojusi, sutikote su vyro pasiūlymu pasikviesti dar vieną merginą, tai būtinai pasinaudokite žemiau pateiktais patarimais, kad pašalinė partnerė netaptų rimta konkurente.

  • Pakviesta mergina jokiais būdais negali pasilikti visai nakčiai. Šį klausimą turėtumėte aptarti dar prieš prasidedant jūsų žaidimams. Geriausia iš karto po tokio sekso iškviesti jai taksi. Labai svarbu, kad vyras suprastu, jog tik su jumis jis gali mėgautis nesibaigiančia šiluma visą naktį.

  • Seksas trise turi būti tik tarsi smagi atrakcija. Tai tik malonumas, o ne santykiai. Išlaikykite psichologinę distanciją, nesikalbėkite, nesipažindinkite su naująja partnere.

  • Ypatingą dėmesį reiktų skirti kontracepcijai. Tokioje situacijoje tai ypač aktualu. Sperma, makšties išskyros perduoda lytines infekcijas. Jokiu būdu negalima naudoti to paties prezervatyvo. Pereinant nuo vienos moters prie kitos, vyras prezervatyvą turėtų būtinai pasikeisti.

Straipsnis parengtas pagal www.eli.lt

Adomas ir Ieva apklausa

Klausimas: Ar jūs sutiktumėte užsiimti seksu trise (vyras ir dvi moterys)?

- Griežtai ne! Tai prieštarauja visoms mano vertybėms. 263 (27.48 %)

- Po tokio pasiūlymo labai įsižeisčiau ir pagalvočiau apie santykių nutraukimą. 117 (12.23 %)

- Pabandyčiau! Tai nauja ir nepatirta. 341 (35.63 %)

- Priimčiau tokį pasiūlymą tik tada, jeigu trečias asmuo būtų ne moteris, o vyras. 236 (24.66 %)

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published
Sekmadienis Pirmadienis Antradienis Trečiadienis Ketvirtadienis Penktadienis Šeštadienis January February March April May June July August September October November December